RORO
Book a consultation.

Programati-vă
consultatie

Departamentul de asistență clienți Asmed este compus dintr-un personal multilingv, care este întotdeauna gata să ajute și să sprijine pacientii in limbile native ale acestora.
Dispunem de vorbitori nativi de germană, italiană, spaniolă, engleză, franceză, turcă, suedeză, rusă, arabă, slovenă, daneză, azerbaidjană, cehă și română.
Asistența este oferită înainte, în timpul și după intervenția chirurgicală, iar personalul este disponibil pentru a ajuta și asista cu orice întrebări, nelămuriri sau situații de urgență 24/7.
Vă oferim transferuri la / de la aeroport către Centrul nostru Medical Chirurgical cu mașina privată ASMED și vă propunem diferite opțiuni pentru cazare in clinică, precum și în hotelurile din apropiere.
Dacă sunteți interesat de serviciile noastre, inclusiv o consultație profesionială și o evaluare cu Dr. Erdogan, vă rugăm să completați formularul de consultație de mai jos.
Formular de consultatie

Vă rugăm urmați punctele 1 și 2 de mai jos, pentru a programa o evaluare personală și profesională a condiției dumneavoastră.
1) completați corect spațiile referitoare la informațiile dvs. personale și de contact, precum și întrebările din fiecare secțiune.
2) Încărcați imagini la acest formular, făcând click pe tab-ul "Take photo" de mai jos sau prin atașarea propriul fișier foto.
Fotografiile trebuie să fie clare, de bună calitate, și să arate starea reală a scalpului, inclusiv a zonei donatoare (partea posterioară a capului).

Odată ce am primit pozele si informatiile dumneavoastră,
vom răspunde cât mai curând posibil cu evaluarea preliminară profesională a Dr. Koray Erdogan și cotația strică.

Informații personale:


CHESTIONAR:

1) CARE ESTE/SUNT PARTEA/PARTILE PE CARE DORITI SA LE IMBUNATATITI PRIN INTERMEDIUL UNUI TRANSPLANT DE PAR FUE? CE FEL DE REZULTAT VA ASTEPTATI SA OBTINETI?

2) CARE ESTE TIPUL DE PROCEDURA FUE DE CARE SUNTETI INTERESAT?
• NORMAL FUE (parul din zona donatoare si receptoare sunt rase inaintea operatiei)
• LONG HAIR FUE (nu se rade nici parul din zona donatoare şi nici cel din zona receptoare)

3) FOLOSITI IN PREZENT VREUN MEDICAMENT PENTRU A STOPA CADEREA PARULUI? IN CAZUL IN CARE NU FOLOSITI, ATI FI DISPUS SA INCEPETI SA FOLOSITI MEDICATIE, LA RECOMANDAREA DOCTORULUI? (Exemple de medicamente folosite pentru stoparea caderii parului cauzate de alopecia androgenica: Finasteride, Dutasteride, Minoxidil, altele – va rugam sa specificati)

4) ATI MAI FOST SUPUS VREUNEI OPERATII DE TRANSPLANT DE PAR? (Daca "DA", va rugam sa scrieti data cand ati facut operatia, tipul de operatie de transplant de par (FUE / FUT), numele doctorului si al clinicii, numarul de grafturi şi parerea dvs. referitoare la rezultatul obtinut)

5) ATI MAI FOST SUPUS VREUNEI ALTE OPERATII IN TRECUT? (Ex. operatie de apendicita, artroscopie, operatıe de bypass coronorian etc.)

6) AVETI VREO PROBLEMA DE SANATATE IN PREZENT SAU ATI AVUT PROBLEME DE SANATATE IN TRECUT? (Ex. aritmie, tensiune arteriala mare, diabet, anemie, epilepsie, hemofilie, probleme la rinichi, probleme cu ficatul, depresie sau alte probleme psihologice, hepatita B – C, HIV etc. (daca ati mai avut una sau mai multe dintre problemele de sanatate indicate va rugam sa specificati)

7) FOLOSITI ORICE FEL DE MEDICAMENTE PENTRU PROBLEME GRAVE ŞI/SAU CRONICE DE SANATATE SAU ATI AVUT VREODATA NEVOIE SA FOLOSITI ORICE FEL DE MEDICAMENTE PENTRU O PROBLEMA GRAVA ŞI/SAU CRONICA DE SANATATE? (Ex hipertensiune, diabet, depresie, tratament pentru probleme la stomac, medicamente pentru subtierea sangelui -aspirin, clopidogrel, heparin-, proteine sau alte suplimente, tratamente hormonale etc., daca "DA", va rugam sa specificati)

8) SUNTETI ALERGIC LA ANESTEZIA LOCALA? (Anestezice: Lidocaine; Articaine; Prilocaine etc. cele care sunt folosite in mod current in cabinetele de stomatologie) (Daca "DA", va rugam sa indicati tipul de alergie)

9) ATI AVUT VREODATA EFECTE SECUNDARE DE LA VREUN MEDICAMENT PE CARE L-ATI LUAT IN TRECUT? (Daca "DA", va rugam sa indicati de la ce medicament)

10) AVETI VREO BOALA DE PIELE? (Dermatita, descuamare, foliculita, tendinta catre hipertrofie sau cicatrice cheloida)

11) CARE ESTE NIVELUL DE CALVITIE IN RANDUL MEMBRILOR FAMILIEI DE SEX MASCULIN SI DACA ACEASTA ESTE MOSTENITA DE LA RUDELE PE LINIE MATERNA SAU PATERNA?

12) CUM ATI AUZIT DE CLINICA ASMED ŞI DE DR. KORAY ERDOGAN? (Ex. Recomandare a unui prieten/doctor/pacient care a fost deja supus unei operatii, de pe website, forum, altfel. Va rugam sa specificati cu exactitate)

13) Origine/Nationalitate


exemple de fotografii

Example 1
Example 2
Example 3
Example 4
Example 5
Example 6

Uscat

choose file 1
choose file 2
choose file 3
choose file 4
choose file 5
choose file 6

Umed

choose file 1
choose file 2
choose file 3
choose file 4
choose file 5
choose file 6

* *Înainte de a realiza fotografiile, vă rugăm să permiteți accesul camerei foto făcând click pe "allow", în colțul din dreapta sus al ecranului. Acest aparat foto este aplicabil doar pentru browserele Chrome și Firefox.

Cazare


La ASMED, ne propunem să oferim maximum de confort și mediu igienic pacienților nostri in timpul șederii lor în Istanbul.


Prin urmare, recomandăm cu incredere pacienților nostri sa aleagă între două opțiuni de cazare: o cameră de lux in clinica Asmed sau o cameră în hotelul de 5 stele - Radisson Blu Asia. Găsim aceste opțiuni ideale pentru a menține standardele de igienă de înaltă calitate și pentru a evita situația traficului din Istanbul, care ar putea cauza probleme organizatorice pentru programarea operației.


Camera Deluxe în clinica Asmed


- Camera noastră privată deluxe în interiorul clinicii este complet echipată, cu TV prin satelit, o conexiune de mare viteză la internet Wi-Fi și o baie privată. Sunt incluse mesele. Pentru pacienții care fumează, putem oferi o cameră de lux cu un balcon.

Preț: 120 € / noapte


Deluxe room in Asmed clinic Deluxe room in Asmed clinic


5 stele - Radisson Blu Istanbul Asia


Situat la doar 5 minute de clinică, Radisson Blu Hotel Istanbul Asia întrunește toate cerințele noastre asupra confortui și igienei. Acesta oferă cea mai bună calitate și un mediu de lux pentru un sejur ideal în Istanbul. Serviciile și facilitățile includ: internet Wi-Fi de mare viteză, spa full-service, baie turcească, saună și business lounge.

Website: www.radissonblu.com.tr/hotel-istanbulasia

Preț: Cameră single: 80 € / noapte

Cameră dublă: 95 € / noapte

Prețul de 80-95 € pe noapte este o ofertă specială pentru pacienții Asmed și este aplicabil pentru un maximum de 5 nopți. După a5-a noapte, prețul va crește la 105 de €. Prețurile normale variază intre 130 si 180 € / noapte, în funcție de sezon.


5-star Hotel - Radisson Blu Istanbul Asia 5-star Hotel - Radisson Blu Istanbul Asia

Cum să ajungeți la Istanbul


Sugestii de zbor convenabile pentru Istanbul:


www.flypgs.com/en
www.easyjet.com/en
www.edreams.co.uk
www.turkishairlines.com/en-int

Din momentul aterizării dumneavoastră, personalul ASMED este gata să vă ajute. Unul dintre cei trei șoferi (foto jos) și mașina privată vă vor însoți la Centrul Medical Asmed unde veți fi întâmpinat de către personalul nostru de la recepție.Private cars Asmed reception staff