RORO
Book a consultation.

Programati-vă
consultatie

Departamentul de asistență clienți Asmed este compus dintr-un personal multilingv, care este întotdeauna gata să ajute și să sprijine pacientii in limbile native ale acestora.
Dispunem de vorbitori nativi de germană, italiană, spaniolă, engleză, franceză, turcă, suedeză, rusă, arabă, slovenă, daneză, azerbaidjană, cehă și română.
Asistența este oferită înainte, în timpul și după intervenția chirurgicală, iar personalul este disponibil pentru a ajuta și asista cu orice întrebări, nelămuriri sau situații de urgență 24/7.
Vă oferim transferuri la / de la aeroport către Centrul nostru Medical Chirurgical cu mașina privată ASMED și vă propunem diferite opțiuni pentru cazare in clinică, precum și în hotelurile din apropiere.
Dacă sunteți interesat de serviciile noastre, inclusiv o consultație profesionială și o evaluare cu Dr. Erdogan, vă rugăm să completați formularul de consultație de mai jos.
Formular de consultatie

Vă rugăm urmați punctele 1 și 2 de mai jos, pentru a programa o evaluare personală și profesională a condiției dumneavoastră.
1) completați corect spațiile referitoare la informațiile dvs. personale și de contact, precum și întrebările din fiecare secțiune.
2) Încărcați imagini la acest formular, făcând click pe tab-ul "Take photo" de mai jos sau prin atașarea propriul fișier foto.
Fotografiile trebuie să fie clare, de bună calitate, și să arate starea reală a scalpului, inclusiv a zonei donatoare (partea posterioară a capului).

Odată ce am primit pozele si informatiile dumneavoastră,
vom răspunde cât mai curând posibil cu evaluarea preliminară profesională a Dr. Koray Erdogan și cotația strică.

Informații personale:


Chestionar:

1) Care parte a părului dumneavoastră doriți să fie îmbunătățită prin intermediul operației de transplant de păr? Care sunt așteptările dumneavoastră?

2) Ce procedura FUE va intereseaza?
- FUE normal ( parul din zona donatoare si zona unde se face implantul se rad inainte de operatie);
- FUE , metoda cu par lung ( atat parul din zona donatoare cat si cel din zona in care se face implantul nu se rad);

3) Luați orice medicament împotriva căderii părului? Daca nu, sunteti dispus sa incepeti un astfel de tratament recomandat de catre doctor? (Finasteride, dutasteride, minoxidil, altele - vă rugăm să specificați)

4) Ați suferit vreodată un transplant de păr? (În cazul în care "da", vă rugăm să specificați cu care medic/ clinica / metodă, numărul de grafturi, observațiile cu privire la rezultatul obținut)

5) Aveți vreo problemă de sănătate? (aritmie, hipertensiune arterială, diabet zaharat, anemie, epilepsie, hemofilie, afecțiuni renale sau hepatice, probleme psihice, depresie, hepatita b - c., HIV, alte - vă rugăm să specificați)

6) Folositi medicamente? (Nu sunt legate de căderea parului)

7) Sunteti alergic(ă) la orice medicament sau ați observat efecte colaterale după consumul unui medicament? (În cazul în care "da", vă rugăm să specificați care)

8) Sunteti alergic(ă) la anestezia locală?

9) Este pielea predispusă la a crea cicatrici vizibile? (cicatrici hipertrofice sau cheloide )

10) Care este istoricul căderii părului in familia dumneavoastra, atât din partea mamei cat și paternă?

11) De unde ati aflta despre clinica Asmed și munca domnului Dr Koray Erdogan? (Recomandare din partea unui prieten / medic / pacient operat, de pe site, forum, publicitate, altele ... vă rugăm să fiți specific, dacă este posibil)

12) Originar din?


exemple de fotografii

Example 1
choose file 1
Example 2
choose file 2
Example 3
choose file 3
Example 4
choose file 4

* *Înainte de a realiza fotografiile, vă rugăm să permiteți accesul camerei foto făcând click pe "allow", în colțul din dreapta sus al ecranului. Acest aparat foto este aplicabil doar pentru browserele Chrome și Firefox.

Cazare


La ASMED, ne propunem să oferim maximum de confort și mediu igienic pacienților nostri in timpul șederii lor în Istanbul.


Prin urmare, recomandăm cu incredere pacienților nostri sa aleagă între două opțiuni de cazare: o cameră de lux in clinica Asmed sau o cameră în hotelul de 5 stele - Radisson Blu Asia. Găsim aceste opțiuni ideale pentru a menține standardele de igienă de înaltă calitate și pentru a evita situația traficului din Istanbul, care ar putea cauza probleme organizatorice pentru programarea operației.


Camera Deluxe în clinica Asmed


- Camera noastră privată deluxe în interiorul clinicii este complet echipată, cu TV prin satelit, o conexiune de mare viteză la internet Wi-Fi și o baie privată. Sunt incluse mesele. Pentru pacienții care fumează, putem oferi o cameră de lux cu un balcon.

Preț: 120 € / noapte


Deluxe room in Asmed clinic Deluxe room in Asmed clinic


5 stele - Radisson Blu Istanbul Asia


Situat la doar 5 minute de clinică, Radisson Blu Hotel Istanbul Asia întrunește toate cerințele noastre asupra confortui și igienei. Acesta oferă cea mai bună calitate și un mediu de lux pentru un sejur ideal în Istanbul. Serviciile și facilitățile includ: internet Wi-Fi de mare viteză, spa full-service, baie turcească, saună și business lounge.

Website: www.radissonblu.com.tr/hotel-istanbulasia

Preț: Cameră single: 80 € / noapte

Cameră dublă: 95 € / noapte

Prețul de 80-95 € pe noapte este o ofertă specială pentru pacienții Asmed și este aplicabil pentru un maximum de 5 nopți. După a5-a noapte, prețul va crește la 105 de €. Prețurile normale variază intre 130 si 180 € / noapte, în funcție de sezon.


5-star Hotel - Radisson Blu Istanbul Asia 5-star Hotel - Radisson Blu Istanbul Asia

Cum să ajungeți la Istanbul


Sugestii de zbor convenabile pentru Istanbul:


www.flypgs.com/en
www.easyjet.com/en
www.edreams.co.uk
www.turkishairlines.com/en-int

Din momentul aterizării dumneavoastră, personalul ASMED este gata să vă ajute. Unul dintre cei trei șoferi (foto jos) și mașina privată vă vor însoți la Centrul Medical Asmed unde veți fi întâmpinat de către personalul nostru de la recepție.Private cars Asmed reception staff